unnamed-1.png

06 28 78 42 94

Over Ons

Uw betrouwbare partner voor alles op het gebied van auto-onderhoud, reparatie en schadeherstel.

Over ons

Vriendelijk, Vakkundig en Vertrouwd.

Als universeel autobedrijf in Tilburg staan wij bekend om ons vakmanschap en de hoge kwaliteit die wij leveren. Ons team is al jarenlang gespecialiseerd en beschikt over de expertise om elk voertuig vakkundig te herstellen, repareren en in de oorspronkelijke staat terug te brengen.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid naar een modern herstel- en reparatiebedrijf met specifieke vakbekwaamheid. Door onze geavanceerde apparatuur, staan wij garant voor optimaal schadeherstel, diagnose en reparatie.

Plan een afspraak in: 06 28 78 42 94

8+
Jaren ervaring
Onze Waarden

Wij staan als universeel autobedrijf, voor vakmanschap en kwaliteit.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid naar een modern herstel- en reparatiebedrijf met specifieke vakbekwaamheden. Door onze geavanceerde apparatuur, staan wij garant voor optimaal schadeherstel, diagnose en reparatie.

Onze Missie

Vakmanschap en kwaliteit leveren met een gespecialiseerd team om zo elk voertuig vakkundig te herstellen, repareren en in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.

Onze Visie

Een betrouwbare partner blijven voor alle klanten, waarbij we langdurige relaties blijven opbouwen gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitstekende service.

Verfris uw auto deze zomer!

Geniet van een verfrissend rijcomfort met onze Airco service en ontvang als een van de eerste 50 klanten een gratis interieur reiniging van vieze geurtjes ter waarde van €29,95. Maak snel een afspraak of kom langs zonder afspraak voor een professionele behandeling van uw auto.

0 +
Jaar ervaring
0 K+
Projecten Afgerond
0
Klanten Tevredenheid
0 +
Vertrouwde Klanten
Maak kennis met ons team

Teamwork makes the dream work

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nicholas van Dijk

Sales Executive

Jenson Newman

Consultant

Isobel Francis

Project Manager

Katherine Reynolds

Marketing & Sales manager

Vrijblijvend Contact

Laat uw gegevens achter via de formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Vraag het ons

Veelgestelde Vragen

Nu is het juiste moment om uw airco een opfrisbeurt te geven. Dat kunt u gemakkelijk bij ons laten doen. Kom gezellig langs of plan een afspraak in op het moment dat u het beste uitkomt.

Er is geen vaste prijs voor een APK keuring. Het is namelijk zo dat een APK deel uit kan maken van een onderhoudsbeurt of geheel apart kan worden uitgevoerd. Hierdoor lopen de prijzen uiteen. Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Om de 15.000 kilometer heeft uw auto een kleine beurt nodig. Om de 30.000 kilometer is een grote beurt nodig. Informatie opvragen of bel: 06 28 78 42 94 voor een afspaak.

Telefoon06 28 78 42 94
Adres: Caledoniastraat 5, 5047 TZ Tilburg
Openingstijden Garage:
Ma t/m vrij 08:00 – 18:00
Za/Zo: gesloten
 
Indien mogelijk zijn wij bereid om op zaterdag een noodreparatie te voorzien.
×

 

Hallo!

Wij zijn beschikbaar via WhatsApp.

× Chat