Recensies

Graag ontvangt Autobedrijf BNA feedback van zijn klanten. Laat hier een recensie achter over Autobedrijf BNA!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Autobedrijf BNA
Average rating:  
 9 reviews
 by Annemarie

Kende dit bedrijf voorheen niet en bezoek gebracht voor airco check & vullen. Ik kon hier snel terecht, ben snel en klantvriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Batterijtje van de sleutel voor op afstand ontgrendelen was leeg, hebben ze ook meteen gratis vervangen als service. Geweldig!

 by Ruzette maduro
Super service

Ik ben al ruim 12 jaar een tevreden klant. Reparaties en onderhoud worden keurig gedaan voor een fijne prijs, ze denken goed mee en niets is te veel voor ze! Ze zijn erg flexibel en zorgen er altijd voor dat gelijk verder kan met mijn dagelijkse bezigheden. Onlangs werd het tijd voor een nieuwe auto en ze hebben voor mij een goede betrouwbare auto gezocht. Ik ben er super blij mee, nogmaals heel erg bedankt!

 by Monique Klamer
TOP!

Fijn bedrijf, betaalbaar en meedenkend. Hebben mij geholpen ook na werktijd zodat ik verder kon. Snelle hulp , en eerlijke kosten.

Helemaal TopMonique Klamer

 by Ad van der Schoot, Kunst en Antiek
Betrouwbaar en goed

Bij deze delen wij mede dat wij zeer gesteld zijn met autobedrijf BNA te Tilburg. Zowel betreffende reparaties aan ons wagenpark , en ook het spuitwerk voor opdrachtgevers. Spuitwerk is ook altijd perfect aangeleverd.Van dit bedrijf kan menigeen nog leren, houden zich aan gemaakte afspraken , kosten ectAd van der Schoot

 by Annemarie Geerts
TOP bedrijf en nog betere service

Een aantal maanden geleden mijn auto hier gekocht.

Super tevreden. Nu was er beetje lak af door het dichtslaan van het portier. Ik ging vragen of ze het konden maken en mocht meteen de auto binnenrijden en werd meteen gemaakt. Heel erg tevreden. Nogmaals bedankt!

 by Charlie
ouderwets vakmanschap, het bestaat nog !

Zojuist mijn oldtimer opgehaald en ik ben super blij. De auto had een schade en helaas zijn de originele plaatwerkdelen niet meer verkrijgbaar. Voor BNA was dit geen probleem: het bestaande plaatwerk is met de hand uitgeklopt, ook zijn er een paar stukken uit de hand gemaakt en ingelast. Daarna is alles perfect gespoten. Mijn oldtimertje ziet er weer superstrak uit en kan weer jaren mee. Bedankt voor jullie vakmanschap !

 by Leo Geerts
Top Bedrijf

Ik ben reeds vele jaren klant bij dit bedrijf en kan niet anders zeggen =TOPPER=

Ze hebben niet alleen mijn auto in onderhoud maar bemiddelen ook bij aankoop 👍👍👍👍

 by Marijn
TOP

De mannen van BNA zijn echt bereid je goed te helpen. Ook goedkopere auto's opknappen en meedenken met klant doen ze goed. Dus voor de klanten met een kleinere portemonnee is dit een perfecte plek. Ik kom hier al jaren en ik ben erg tevreden.

 by Paul van Dun
schade

Echt goed geholpen met de schadeherstel aan de auto, die mensen denken met je mee! Dankzij de professionele schadeherstel is de auto weer als nieuw!
Super bedankt

Openingstijden

Maandag09:30 - 17:30
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Laatste berichten

Bereken uw route

Plan hier uw route naar: Autobedrijf BNA

Contact

Autobedrijf BNA
Autobedrijf BNA
Caledoniastraat 5
5047 TZ Tilburg
Telefoon: 013 - 570 48 31
E-mail: [email protected]

Privacy policy
Cookie policy